איך בוחרים מנתח עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

03/04/2008 | 09:13 | מאת: אריאל

שלום. אני מעוניינת לבצע ניתוח להסרת משקפיים אך מתקשה לבחור אצל איזה רופא מנתח קיבלתי המלצות גם על ד"ר הירש וגם על ד"ר דוייב . השאלה איך בוחרים רופא מנתח הרי לכולם יש ניסיון וסיפורי הצלחה. אשמח לעזרה תודה אריאל

04/04/2008 | 09:08 | מאת: ד"ר נדב בלפר

אריאל שלום, אין אני נוהג או מאמין בהמלצה כזו, ודאי לא ברשת. לדעתי, הכי טוב לבחור מקום אמין ויציב ו/או לשמוע ממישהו מוכר וקרוב בברכה, ד''ר בלפר

04/04/2008 | 09:57 | מאת: אריאל

תודה על תשובתך, החלטתי כי אבצע את הניתוח ברשת עיניים השאלה היא איך מכלל הרופאים שיש לרשת אוכל לבחור, מאחר וקיבלתי המלצות מאנשים שעברו ניתוחים ברשת על מספר רופאים שונים, האם יש שוני בנסיון או בשיטת הניתוח בה מתבצע הניתוח בין הרופאים השונים ברשת? תודה על העזרה

04/04/2008 | 09:20 | מאת: ד"ר נדב בלפר

אריאל שלום, אין אני נוהג או מאמין בהמלצה כזו, ודאי לא ברשת. לדעתי, הכי טוב לבחור מקום אמין ויציב ו/או לשמוע ממישהו מוכר וקרוב בברכה, ד''ר בלפר

06/04/2008 | 17:49 | מאת: ערגה

אריאל יקר, רק לא רופא אשר אינו לוקח אחריות אם יש סיבוכים אחרי הניתוח.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה