ניתוח לייזר חוזר- סכנות ושכיחות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/07/2007 | 15:32 | מאת: אושי

שלום. לפני שנתיים עשיתי ניתוח לייזר במכון CARE. לאחר שנה בערך הגעתי לבדיקה והאופטומטריסט אמר שעין ימין זקוקה לניתוח חוזר משום שאינה רואה 6\6. התייעצתי עם הרופאה שניתחה אותי (בחיפה) והיא אמרה שאינני זקוקה לניתוח שכן הראייה תשתפר עם הזמן. למי להאמין??? מה השכיחות של ניתוח חוזר ? מהן הסכנות?? בתודה מראש

23/07/2007 | 09:57 | מאת: פרופ' ישראל קרמר

שלום רב, יש לערוך בדיקת רפרקציה יסודית כדי לענות לך. השכיחות של תירון היא 1/400 מקרים בערך. הסכנות - הן אותן הסכנות כמו בניתוח הראשון והכל תלוי בעובי הקרנית הנותר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה