סריקה ממוחשבת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/06/2007 | 19:20 | מאת: רון

האם סריקת הטומוגרפיה של קרנית העין המבוצעת מספר פעמים אינה מסוכנת? במידה ואני מעוניין להבדק במספר מכונים האם אני לא מסתכן בקרינה מיותרת? ומה לגבי שאר הבדיקות המבוצעות במסגרת בדיקת ההתאמה?

25/06/2007 | 19:09 | מאת: ד"ר יעקב קרפ

שלום רב, המיפויים אינם מסוכנים, ודומה הדבר לצפייה בטלוויזיה מספר פעמים. אין כל "קרינה" אלא גלי אור אלקטרומגנטיים שאינם מזיקים כלל. מה שחשוב הוא איכות המיכשור שיגיע לתוצאות מיטביות כדי להפיק את התועלת מו הבדיקות.

30/08/2007 | 18:28 | מאת: רחלי

עשיתי בדיקת התאמה והבחינו שיש לי אי סימטריות בעיניים ולכן אמרו שעליי לעבור את ניתוח ה prk. ברצוני לדעת למה אי אפשר לעשות את הלאזיק? והאם כתוצאה מחוסר הסימטריות עלולה להיווצר אצלי בעייה לאחר ניתוח הלייזר?

18/02/2008 | 19:51 | מאת: אילנית

עברתי בדיקה של צילום עין ימין/שמאל ללא הזרקה של פלורסצאין והנה הפענוח: בשתי העיניים-בחשיפות הקיימות יש רושם שקיים חיורון טמפורלי יותר בעין ימין. יש וריאציה בצורת יציאת כלי הדם הטמפורלי עליון מהדיסקה בעין שמאל. ועוד בדיקה שרשמו עין ימין ושמאל - אמינות נמוכה שדה בגדר התקין ברצוני לדעת מה הכוונה והאם הבדיקות בסדר? האם יש סכנה או משהו לא תקין בתוצאות אלו? אשמח לקבל תשובה ברורה תודה אילנית

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה