טעות מוזרה במכוני לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/01/2008 | 16:55 | מאת: שלומי

שלום עשיתי בדיקת עיניים ב2 מכוני הסרת משקפיים ומשום מה התוצאות שלהם שונות: במכון א': לדעתם המספר שלי הוא בעין ימין -3.25 (עם צילינדר -0.5) ובעין שמאל המספר -3.0 ו(עם צילינדר 0.25) במכון ב': לדעתם שני העיניים שלי 2.75- בלי צילינדר האם זאת לא שגיאה חמורה?! הרי זה עניין משמעותי עבור הניתוח נ.ב. המשקפיים שאני מרכיב הינם -2.75 שניהם ומשקפיים אלו איתי כשנה וחצי.. ואני חושב שאולי אכן עלה לי המספר ב0.25 אך אף פעם לא היה לי צילינדר תודה

27/01/2008 | 14:47 | מאת: ד"ר יוסף דוייב

שלומי שלום, במקרים אלה יש לבדוק שוב את הרפרקציה עם טיפות מסוג ציקלופנטולט ולהעזר בבדיקה אלקטרונית מסוג Wave Front. במקרה שלך, ההבדל בין שתי הבדיקות לא משמעותי כל כך. בברכה, ד"ר יוסף דוייב

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה