טיפול להלמת שקיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

08/05/2024 | 21:54 | מאת: טיפול טיבעי או אחר להעלמת שקיות מתחת לעיניים

שלום רב אשמח להתייעץ. אני בת 58 וסובלת משקיות מתחת לעיניים. זה מתחיל בבוקר. טיפה יורד אבל הרוב נשאר ובמהלך היום. שאלתי היא: האם זה קשור לתזונה?. ניסיתי את הטריקים של קומפרסים תפוח- אדמה/מלפפונים, אבל זה לא עובד. הדבר מפריע לי מאוד אסטטית וגם משדר עייפות ומוסיף שנים, חוסר רעננות וכבדות. אשמח לתשובה ולעצות. נחמה

שלום רב, ממליץ להיוועץ עם מומחה מתחום האוקולופלסטיקה. זה לא קשור לעיניים. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה