ניתוח prk לבן 40 ומשקפי קריאה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/04/2024 | 08:59 | מאת: אביהו

שלום. אני בן 40 נמצאתי מתאים לניתוח prk לתיקון מלא בשתי העיניים. אמרו לי שזה יקדים את הזמן בו אדרש למשקפיים מקרוב. המספרים שלי כיום מינוס 1.5 וצילינדר 1.5 בשתי העיניים. כיום יותר נוח לי לעבוד על מחשב עם משקפיים למרחוק מאשר ללא משקפיים. למה זה? והאם זה אומר שהניתוח דווקא יאפשר לי לעבוד על מחשב בלי משקפיים כלל (גם לא מקרוב). תודה

שלום, קוצר הראיה שקיים אצלך כיום מאפשר לראות לקרוב אך עדיין לתפקד טוב עם משקפי מרחק למחשב. לאחר הניתוח תהיה כמו כל בני גילך הזקוקים תחילה למשקפי קריאה אך לא למחשב, ובשלב מאוחר יותר גם למחשב. במקרה זה ניתן לשקול ניתוח רק בעין אחת אבל זה דורש בדיקה ושיחה עם המנתח. בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה