אחרי ניתוח אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/03/2024 | 20:36 | מאת: מור

שלום, בת 40. עברתי את הניתוח ב 7.3 טופלתי באנטיביוטיקה, פרדניזון. עדיין מטופלת בסטורדקס ומשתמשת אולי לא מספיק בטיפות של הדמעות. רואה די טוב ומבינה שיש תהליך החלמה. היום הלכתי עם הבת שלי לרופא עיניים וביקשתי שיסתכל על העיניים שלי על הדרך. הוא הסתכל על עין שמאל וראה משהו, שם קצת חומר צהוב כדי לוודא שלא מדובר בשריטה ואכן לא מדובר בשריטה אך אמר שיש נקודה כלשהי על הקרנית שאני צריכה שיסתכל הרופא שניתח אותי. לטענתו לא דחוף ואפשר לחכות לביקורת ב 8.4 האמת, טיפה נלחצתי. מה זה יכול להיות? האם התופעה מוכרת ויכולה להיות חלק מההחלמה? האם תופעות כאלו קיימות שעוברות לבד? אני יודעת שקשה להגיד בלי לראות אבל מניחה שראיתם מקרים דומים. תודה מראש.

שלום רב, לא ניתן להשיב דרך פורם על שאלה זו. אם יש ספק יש להיבדק. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה