שאלות כללית חשובות על ניתוחי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

11/03/2024 | 14:19 | מאת: אברהם

שלום רב, עם המספר במשקפיים הוא נניח -11 ובעדשות מגע כיוון שזה מונח ממש על הקרנית המספר נניח -9.5 אז השאלה: בניתוחי לייזר (שמבוצע על הקרנית בדומה לעדשת מגע) אם אני רוצה לחשב שיוף של מספר מול עובי קרנית אני מחשב לפי משקפיים או עדשות מגע? ועוד שאלה: שכבת האפיתל מחושב כחלק מעובי הקרנית שנבדק בצילום בבדיקת התאמה? (וצריך להוריד 50-60 מיקרון לפני כל חישוב של עובי מול מספר) ושאלה נוספת: אייך יכול להיות שבמקום אחד נמצא שקוטר האישון בחשכה זה 6.5 מ"מ ובמקום שני 7מ"מ? בשבילי זה קריטי כיון שכידוע לך זה משפיע על קוטר השיוף שמשפיע על עומק השיוף ואצלי זה ממש גבולי. תודה רבה!

שלום רב, השאלה הזאת נענתה כבר במסגרת פורום אחר ואני מפנה את השואל לבדוק בפורומים האחרים את התשובה שהועברה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה