עייפות בעיניים אחרי אינטרה לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

01/02/2024 | 11:33 | מאת: אפרת

אני שבוע אחרי ניתוח אינטרה לאסיק. הראייה חזרה אלי כבר (אף על פי שממש לא שש שש) אבל כל הזמן מרגיש לי שהעיניים מאוד עייפות וצריכות נורא להתאמץ על מנת לראות ולהתמקד ולא סתם לבהות זה ברמה שזה מפריע לי בתפקוד ומעייף אותי מאוד. (אציין שאני מקפידה על כל הטיפות וכן על טיפות לחות בתדירות גבוהה מאוד) כל מי שאני מכירה שכח מהניתוח כבר אחרי יומיים שלושה ולכן אני מאוד מודאגת. האם זה אמר לעבור?? ומתי?? תודה!

שלום, ככל הנראה מדובר ביובש וזה אמור לחלוף בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה