ניתוח לייזר אחרי עליה של חצי מספר בשנה האחרונה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/01/2024 | 23:00 | מאת: ישראל

שלום ד"ר, אני בן 24 ובשנה האחרונה הייתה לי כנראה עליה של חצי מספר בעין אחת (לא ברור אם רבע או חצי מאחר והאבחנה בשנה הקודמת לוקה בחסר) הרופאים חלוקים האם לחכות חצי שנה או לעשות עכשיו את הניתוח, אני מאוד מעדיף לעשות עכשיו ולא לחכות אשמח לשמוע חוות דעתך בנוסף רופא אחד אמר לי שאפשר להוריד עוד חצי מהמספר בניתוח ואז גם אם חלילה יעלה המספר בחצי אחרי הניתוח עדיין אראה 6/6 זה אפשרי / מומלץ? תודה מראש

שלום רב, לא ניתן להשיב באופן מדוייק מכיוון שלא ניתן לנבא האם תמשיך להיות נסיגה במספר או לא. ניתן להעריך באופן גז שישנו סיכוי של 2-5% שהמספר יסוג ואם את מעוניין לבצע את הניתוח כעת זה בסדר רק צריך לזכור שישנו סיכוי מסויים שהמספר יסוג בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה