טשטוש/חוסר חדות בעין אחת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/11/2023 | 15:09 | מאת: שלום

צהריים טובים לאחר ניתוח interlasik שעשיתי לפני חודשיים וחצי, העין הדומיננטית עוד מלפני שגם אחרי הניתוח הייתה חדה והראייה בה גם בבדיקה הייתה טובה יותר פתאום אני רואה בה לא יודע אם מטושטש יותר אבל האותיות פחות חדות לי לדוגמא כתב קטן אראה את האות e כמו o, פתאום העין השנייה רואה בה חד והיוצרות התהפכו מזליך טיפות באופן יום יומי האם עליי לדאוג? מודה מראש

שלום רב מאוד קשה להשיב ללא בדיקה אבל לא נראה לי שיש מקום לדאגה. לפעמים זה בעקבות יובש זמני בברכה ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה