קוצר ראייה, טשטוש גם מקרוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

14/11/2023 | 09:13 | מאת: מורן

שלום, אני עם קוצר ראייה (לא רואה לרחוק( כאשר בעין ימין המספר הוא 2 ובעין שמאל המספר הוא 1.75 ויש לי גם צילינדר. נמצאתי מתאימה לניתוח אינטר לאסיק במכון עיניים. היום שמתי לב שבעצם, המשקפיים מחדדים לי ראייה גם מקרוב. מספיק שאני עומדת 30 ס"מ משלט שאני צריכה לקרוא והראייה כבר לא חדה. לא חשבתי על זה בגלל שהמשקפיים מחדדות לי גם מקרוב. פתאום אני חושבת שאולי אני גם זקוקה למשקפיים מקרוב? אבל עשיתי בדיקות ראייה, לא היו מגלים את זה? האם אולי זה מצב רגיל לקוצר ראייה ואני לא מודעת לזה? תודה!

שלום רב, הכל עניין של גיל. בגיל עד 40 אין צורך במשקפי קריאה ובגיל מעל 40 מתחיל לעלות הצורך במשקפי קריאה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה