איזה ניתוח עדיף? Prk או השני?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/11/2023 | 12:48 | מאת: מוריה

היי, אני עונדת משקפיים רק לרחוק -בנהיגה ולטלוויזיה אני מעוניינת בניתוח לייזר, אני בת 24 לא בהריון ומתלבטת מה עדיף הבנתי שprk בטיחותי יותר אבל ההחלמה שלו קשה וארוכה יותר אני לא עושה ספורט אתגרי או משהו בסגנון אבל כן עושה ספורט במכון כושר עובדת מול מסך איזה ניתוח כדאי לי לעשות? אני פוחדת שאם נגיד אקבל מכה בראש מתאונה כלשהי אז הקרנית תזוז ואהיה עיוורת

שלום, לא יהיה נכון מצידי להמליץ על סוג ניתוח אחד ללא שיחה ובדיקה. שני הסוגים טובים באותה המידה וההחלטה משתנה בין אדם אחד לשני לפי נתוני הבדיקה ולפי העדפות אישיות וכל זה אמור לדון בשיחה ולא בפורום

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה