התייעצות בשינוי בעיניים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

26/10/2023 | 22:22 | מאת: ישראלה

היי שלום לפני חודשיים וחצי עשיתי לייזר בעיניים לשיפור הראייה. כרגע עין אחת שלי רגילה (פתוחה) ולעומת זאת העין השנייה קטנה יותר וסגורה. זה לא משהו שראיתי שקרה ישר אחרי הניתוח. אלא לאחר כמה שבועות מהניתוח. אני חושבת שנפל לי העפעף מהניתוח. האם העפעף יכול לחזור להיות מורם? הייתי אצל רופאת עיניים והיא אמרה שהעיניים בסדר כלומר שאין בתוכן ממצא חריג, דלקת או משהו.... אבל כן רואים את השינוי במבנה העין. האם צניחת עפעפיים זה משהו קבוע? יש משהו שאפשר לעשות כדי שהעין תחזור לעצמה? האם זה יכול להתרפא לבד, או רק ניתוח יכול לסדר את זה?

שלום רב, סביר להניח שמדובר במשהו זמני שיחלוף אין קשר בין ניתוח בקרנית לצניחת עפעפיים בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה