שאלה לאחר ניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/10/2023 | 00:22 | מאת: מיכל

שלום דר עשיתי ניתוח לייזר לתיקון ראייה בערך לפני חודשיים, בתאריך: 01.08.23 אחרי הניתוח ובמיוחד אחרי חודש אני והסובבים שלי שמים לב שעין שמאל יותר קטנה וסגורה מעין ימין. רואים חיצונית ממש את השינוי בגדלים של העין. וזה לא משהו שהיה לי לפני.... אני ממש דואגת ואשמח לדעת אם זה משהו שיכול לקרות ומה כדאי לעשות

שלום רב, זה לא שהעין קטנה. זה בגלל שלפעמים עין אחת גרויה יותר מהשניה וזה נותן מראה של עין קטנה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה