ניתוח לייזר להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

03/10/2023 | 00:12 | מאת: דניאל

בני בן 18 וחודשיים. סובל ממיופה גבוהה( 8 בערך). מזה כ 5 שנים לקח כל ערב טיפות אטרופין וזה עצר לו את גדילת המספר באופן משמעותי. כשהגיע לגיל 18 הפסיק את הטיפות בהוראת רופא העיניים. הוא כבר חודשיים ללא הטיפות. הוא רוצה לעבור מיידית ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. האם כדאי ללכת להיבדק במכון שעושה את הניתוח או שלא ינתחו אותו בגלל הטיפות וחבל על המאמץ ללכת? כי קראתי שצריך שהמספר לא יעלה לפחות. חצי שנה לפני הניתוח ואצלו לא ברור מה עצר את המספר...הטיפות או בגלל שהעין סיימה לגדול

שלום רב, במספר כה גבוה בגיל כה צעיר הייתי ממתין לפחות עד גיל 20. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה