כאב בעין ימין לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/09/2023 | 10:21 | מאת: רעות

עשיתי ניתוח לייזר (עם ההחלמה הארוכה) לפני 5 חודשים ולפני חודש בערך התחיל לכאוב לי עין ימין בערך פעמיים בשבוע רק אחרי שאני מתעוררת מתחיל לשרוף לי העין ויש תחושה כאילו משהו נכנס לי לעין, הכאב נרגע רק אחרי בערך 40 דקות שבהם אני לא יכולה גם לסגור את העיניים כי אז העין שורפת יותר וכל פעם שאני נוגעת בעפעף בעין ימין היא כואבת

שלום רב, לרוב זה נובע מיובש. מומלץ להוסיף דמעות מלאכותיות בטיפות+משחה לפני השינה

16/10/2023 | 06:39 | מאת: רעות

היי אחרי המלצתך הלכתי וקניתי טיפות לעיניים ליובש, אני שמה אותם כבר שבועיים ועיין אין שיפור מה ניתן לעשות?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה