ניתוח לייזר לעין עצלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/08/2023 | 20:22 | מאת: דוד

שלום, יש לי עין עצלה עם מספר 3.25+ ועין רגילה עם -2 (אני לא הולך עם עדשה בעין העצלה כי זה עושה לי סחרחורות ומשפר מעט את הראייה אבל מספר נמוך לא מפריע ) האם יש אפשרות לעשות ניתוח לייזר?

שלום רב, זה מידי פשטני להשיב בכן או לא. התאמה לניתוח לייזר מורכבת הרבה יותר ותלויה לא רק במספר אלא במגוון רב של נתונים כמו חדות הראיה, מבנה הקרנית, עובי הקרנית ועוד שלל נתונים ולכן בכדי לקבל תשובה יש צורך היבדק בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה