זיהום טיפות עיניים- סטורדקס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/08/2023 | 02:32 | מאת: שלמה

שלום וברכה זה לא ממש קשור לניתוח לייזר שעשיתי אבל רציתי לשאול שאלה שקשורה לטיפות סטראודים. אני מטופל בסטרודקס בגלל דלקת וירלאית שהשאירה תסנינים בעין. במהלך הזלפת הטיפות בטעות הפיה של הבקבוק נגעה לשניה בזרוע של היד בגלל שניגבתי טיפה שנפלה על הלחי. יש בעיה להשתמש בטיפות שוב מחשש שהזהמו? מיד לאחר שזה קרה טיפטפתי סתם עוד טיפה מחשיבה שזה יחטא/ינקה כביכול את האזור של הפיה. תודה רבה!

שלום רב, נראה שהסיכון מאוד נמוך לזיהום. אבל ברור שלא ניתן להתחייב בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה