דלקת עפעפים אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

30/07/2023 | 09:27 | מאת: ירון

לפני חודש עשיתי ניתוח לייזר והייתי בבדיקה אצל רופא שאמר לי שיש דלקת עפעפים ונתן לי משחה פוסיתלמיק והוא לא אמר לי לכמה זמן לקחת לבנתיים שמתי את זה 3 ימים אשמח אם יש למשחה זמן מוגדר שאפשר לשים אותה? והאם זה משפיע על המינון של האסטרואידים? והאם מותר לי להכנס לבריכה למרות שיש לי דלקת?

שלום רב, לא ניתן לתת המלצות לטיפול או המלצות אחרות ללא בדיקההואני ממליץ להפנות את השאלה לרופא האחרון שבדק אותך בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה