אחרי הסרת משקפיים PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/07/2023 | 17:47 | מאת: אורית

היי , עברתי לפני 10 ימים הסרת משקפיים בשיטת PRK , לשמחתי כבר לאחר יומיים הכאבים חלפו , אבל הראייה היא לא בדיוק 6.6 , כלומר החל מיומיים לאחר הניתוח ועד עכשיו אני רואה טוב אך לא מושלם , והראייה לא השתפרה בשבוע הזה , כלומר אותו דבר גם לאחר הסרת העדשות , האם המספר יכול עוד להשתפר או שזו התוצאה הסופית?

שלום רב, 10 ימים זה זמן קצר מידי בכדי להסיק מסקנות סופיות. זה יקח עוד מספר שבועות להתייצבות בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה