חוסר חדות ראיה בעין יבשה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

14/07/2023 | 10:29 | מאת: אריה

שלום עשיתי ניתוח ליסיק לפני חודש וחצי. עדיין יש לי חוסר חדות ראיה. המנתח זיהה את זה כצילינדר. שהלכתי לרופא עיניים לבדיקה הוא אמר לי שזה נגרם מיובש בעיניים והמכונה שבודקת צילינדר בטעות מזהה את זה כצילינדר. הוא המליץ לי לבקש מהרופא המנתח לשים פקקי סיליקון. חשוב לי לציין שכאשר אני משתמש הטיפות עיניים ראיתי משתפרת משמעותית לפרק זמן קצר. שאלתי 1. האם תופעת היובש היא קבועה? אם לא מתי נעלמת? 2. האם זה הגיוני שהובחן לי צילינדר בגלל יובש? 3. האם נכון להשתמש בפקקי סיליקון. או עדיף לתת לעין לשפר את מנגנון הדמעות לבד תודה מראש

שלום רב, חודש וחצי הוא זמן קצר בכדי לדבר על החלמה סופית ולכן מה שמתואר הוא ככל הנראה זמני. בינתיים עד להתייחסות ניתן להוסיף דמעות מלאכותיות ולהמשיך להיות במעקב בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה