ניתוח לייזר בעיניים פמטו-לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

11/07/2023 | 10:41 | מאת: תמר

בת 26, אתמול הייתי בבדיקת התאמה לניתוח לייזר ונמצאתי מתאימה לניתוח פמטולאסיק. שכחתי לציין בפני הרופא שאני לוקחת אטנט לבעיות קשב וריכוז, האם זה רלוונטי? בנוסף, בעבר באחת הבדיקות אצל האופטומטריסטית היא אמרה לי שיש לי קצת פזילה סמויה, הדבר לא נראה לעין כ"כ גם עם משקפיים וגם בלי, רק במקרים של חוסר ריכוז או בהיה אני מרגישה שהעין "בורחת". האם הניתוח עלול להשפיע על זה או חלילה להחמיר את המצב?

שלום רב, אין בעיה עם האטנט לגבי הפזילה הסמויה לא צפויה להיות החמרה לאחר הניתוח בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה