ניתוח להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

15/06/2023 | 14:48 | מאת: מתן

היי, אני שלושה שבועות אחרי ניתוח prk. הראייה טובה מאוד אך עדיין קיימת רגישות מטורפת לאור גם עם משקפי שמש, לצערי אני עדיין לא מצליח לצאת מהבית ביום. בביקורת טענו שהכל בסדר וזה תהליך החלמה תקין אך כל מי שדיברתי איתו שעבר ניתוח כזה טוען שאחרי שבוע כל התופעות נעלמו. אודה לתשובתכם האם הדבר תקין וכמה זמן יוכל לעבור עד שאוכל לחזור לשגרת חיים תקינה? תודה מראש

שלום רב, החלמה היא עניין אינדיבידואלי וכל אחד מחלים בקצב שלו. החלמה מניתוחי PRK אורכת זמן ויש והעזר בסבלנות. לא ניתן לאמוד את הזמן עד להחלמה סופית אבל בד"כ זה מסתדר בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה