מהלך ניתוח אינטרלסיק וובפרונט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

03/06/2023 | 10:59 | מאת: עדנה

שלום אני בת 40 ועברתי מלפני שבוע ניתוח , במהלך הניתוח הרופא אמר שאני זזה וממש אמר לי לשחרר את הראש ולא להיות בלחץ (למרות שכן הייתי). היום אחרי שבוע אני רואה עדיין מטושטש בשני העיניים. האם יש סיכוי שתזוזתי בניתוח פגעה בתוצאות? אני לתשובה כי אני ממש לחוצה. כמובן ששאלתיצאת הרופא הוא אמר שהכל בסדר . אבל לא הייתי מצפה לתשובה אחרת. אשמח לדעתך האוביקטיבית

שלום רב, בד"כ תוצאות הניתוח אינן קשורות לתזוזות הראש ולכן לא סביר שיש מקום לדאגה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה