הסרת עדשות מגע - PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

02/06/2023 | 21:48 | מאת: רן

שלום רב, עברתי ניתוח park וכרגע עבר 24 שעות מהניתוח ואני ללא תחושת אי נוחות או כאב. נקבע לי ביקורות שלישית והסרת עדשות מגן כ12 יום לאחר הניתוח, האם זה הגיוני? אני רואה שברוב האתרים רשום שהסרת העדשות מתבצעת כחמישה ימים אחרי הניתוח. שאלה נוספת, האם ניתן לחזור לפעילות גופנית קלה תוך חמישה ימים בהנחה ומרגישים בסדר?

שלום רב, בד"כ מסירים עדשות כעבור 5-7 ימים אבל לעיתים דרוש זמן ארוך יותק של כשבועיים לגבי פעילות גופנית - זה משתנה מרופא לרופא לכן אני ממליץ לשאול את הרופא שלך. מבחינתי כעבור 5-7 ימים ניתן לחזור לפעילות גופנית קלה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה