ראיה לא טובה בעין אחרי ניתוח intralasic

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

02/06/2023 | 12:35 | מאת: יוני

הי. אני שלושה ימים אחרי ניתן הסרת משקפיים intralasic. בעין אחת אני רואה אחלה ולא מרגיש כלום. בעניין השניה אי מרגיש כאילו יש לי עדשה בעין ולא רואה חלק. הייתי כבר בביקורת של יום אחרי והרופא אמר לי שאני רואה 6/6 למרות שאמרתי לו שאני רואה מטושטש בעין אחת. האם זה תקין? אחד הדברים שמלחיצים אותי שהזמן הניתוח הוא אמר לי לא לזוז , ושאני זז...למרות שלא הרגשתי שאני זז. האם יש סיכוי שהניתוח לא יצא טוב בגלל זה? האם למכונת לייזר אין הגנה בפני תזוזה של המטופל? אשמח לשמוע את דעת המומחים

שלום רב, עברו רק ימים ספורים מהניתוח. יש להמתין להתייצבות ואני מעריך שהכל יסתדר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה