חצי שנה אחרי ניתוח prk מונוויזיון

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

01/05/2023 | 18:42 | מאת: ראיה מתושתשת בעין ימנית מקרוב אחרי ניתוח

שלום נותחתי לפני חצי שנה בניתוח prf monovision. מקודם היה לי מינוס 6 בשתי עניים כאשר עין דומינטית ימנית עכשיו מרחוק 6/6 מקרוב קושי לקריאה יש לי +2 לערך עין שמאלית הלא דומיננטית מינוס אחד מרחוק ומקרוב רואה מעולה. למה אני עדיין עם +1.5 או +2 מקרוב בעין ימנית האם זה אמור להשתפר בסוף. אני בן 46 נותרתי במרפאת עניים

שלום רב, יש להתחשב בכלל הנתונים כולל רפרקציה וצילומים. בחלק מהמקרים ניתן לשקול ליטוש נוסף ובחלק זה לא מתאפשר. זה צריך להיות נדון מול המנתח באופן פרטני בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה