מספר + שנה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

30/04/2023 | 18:53 | מאת: נתנאל ממן

שלום רב , עשיתי ניתוח לפני שנה (ebk) . עין ימין הראיה 100% ובעין שמאל ניהיה לי מספר 1.25+ .לפני הניתוח הייתי מינוס 4 בערך עם צילינדר בשמאל. הראיה במשך כל השנה השתפרה לאט לאט. זאת אומרת לפני חצי שנה הייתי 2+ בעין הבעייתית וזה השתפר ל1.25+. האופטימיטריסט המליץ להמתין עוד 3-4 חודשים ולראות אם יהיה שיפור. במידה ולא - צריך לבצע תיקון.לפי מה שהוא אומר העין בשנה הראשונה לא יציבה , והוא ראה דברים כאלו שהשתפרו.הוא אמר במידה וזה לא ישתפר הוא ממליץ לי לא לבצע את התיקון. מה דעתך?

שלום רב, לא אוכל לחוות את דעתי. הדבר תלוי בכלל הנתונים. לעיתים עדיף להשאיר זאת כך ולעיתים ניתן לשקול תיקון. יש להיוועץ עם המנתח באופן פרטני בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה