עזרה\ייעוץ בעקבות טשטוש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

22/04/2023 | 01:38 | מאת: ירון לוירון

שלום לפני חודש נבדקתי אצל רופא עיניים שמתמחה בפזילה והתלוננתי שגם עם משקפים רואים את הפזילה , לאחר בדיקת רפרקציה (הרחבת אישונים) נאמר לי שהמספר של המשקפים לא תקין ובמקום במספר 1.25+ עם חצי צילנדר , אני צריך 2.5+ למרות שאני רואה טוב עם 1.25+. לאחר התייעצות פניתי לאחד המכונים המפרוסמים עשו לי בדיקות , נאמר לי שאכן המספר שלי במשקפים לא תקין (שוב למרות שאני רואה טוב) עברתי ניתוח לפני 8 ימים intralasik + wavefront מאז הניתוח (כנראה עם המספרים החדשים) 1.אני רואה טוב לקרוב אך הראיה לרחוק לא טובה בבדיקה של השבוע אמרו שאני רואה 6/6 למרות שמאוד היה קשה לי להתמקד במספרים(היו מאוד מטושטשים). כרגע אני לא מצליח לראות את התרגום של הטלווזיה ומאוד מסנוור מכל דבר. 2.נראה שהפזילה כמעט ונעלמה. הרופא במכון אמר להמתין וזה יסדר לבד אך במהלך השמונה ימים לא היה שיפור (מיום הניתוח) . אשמח לקבל הסבר נוסף למצב ולמה ההחלמה שלי יחסית איטית ביחס לחברי? האם עצם העבודה שאני ב+ במספר ההחלמה איטית יותר? כרגע אני מאוד מוגבל ומחכה לרגע שיהיה אפשר לחזור לנהוג \ לראות טלוויזיה ולזהות פרצופים במרחק של עשרה מטרים ומעלה.

שלום רב, כפי שנאמר לך, החלמה עשויה להיות שונה בין מטופלים שונים ולכן דרושה סבלנות עד להחלמה סופית. בסוף לרוב זה מסתדר בהצלחה, ד"ר אורי מלר

שלום רב, כפי שנאמר לך, החלמה עשויה להיות שונה בין מטופלים שונים ולכן דרושה סבלנות עד להחלמה סופית. בסוף לרוב זה מסתדר בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה