קושי לראות אור כחול אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/04/2023 | 17:56 | מאת: א

אני כבר כשנה אחרי הניתוח, הראיה שלי מעולה חוץ מזה שאור כחול(לדים, שלטים ושעונים דיגיטליים וכו) אני רואה מאוד מסונוור, גם כשאני מקבץ עיניים. זו בעיה שלא הייתי לי לפני הניתוח, ומקשה על ההתנהלות שלי.

שלום רב, ראשית אין לי מושג איזה ניתוח עברת. לייזר, איזה סוג, קטרקט או ניתוח אחר. שנית, לא ברורה לי מה השאלה ושלישית – ללא קרש, לא ניתן להשיב ללא בדיקה ולכן אני ממליץ לחזור לבדיקה אצל הרופא המנתח ולקבל תשובות ספציפיות בהתאם לממצאי הבדיקה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה