תהליך ניתוח לאסיק לפני חודש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/04/2023 | 17:17 | מאת: מור כהן

עשיתי ניתוח לאסיק לפני כחודש. במהלך הניתוח שהיה אמור לקחת כ2 דק בכל עיין הרופא כעס שאני זזה ועושה משהו לא תקין עם העין. לאחר כרבע שעה סיים את 2 העיניים והניתוח הוגדר שהכל עבר בסדר. זה משהו נפוץ? העין יכולה לזוז ושזה ייצור בעיות? אם היום אני רואה תקין אחרי חודש. תופעות לוואי רובם עברו רק כאב קל אחרי שינה שעובר אחרי כמה דק זה מעיד גם על העתיד מבחינת תופעות לוואי? יכול להיות שהטיפות דמעות מלאכותיות עושות לי לא נעים בעין? אולי שווה להחליף טיפות?

שלום רב, קשה לי להתייחס לגופו של עניין אבל אם כעת הראיה טובה ויש רק אי נוחות – סביר להניח שמדובר ביובש שיחלוף עם הזמן. טיפות ליובש עשויות להקל בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה