ראייה תקינה לאחר השתלת קרנית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/03/2023 | 10:09 | מאת: מאיר

אני מושתל קרנית מלפני כעשור המנתח היה דוד רוטמן בטורונטו ועשיתי הרבה בקורת בארץ וכולם שיבחו את עבודתו שהיה עם לייזר וכו' אחר כך כהשלמה עברתי עוד שני חיתוכים [ שאיני יודע בדיוק את הגדרתם המקצועית ] הבעיה היא שאין לי ראייה תקינה מאז ואיני זוכר בדיוק מה הם הסבירו לו מיד אחרי הניתוח או צריך עדשות מגע מיוחדות אבל לא בסמוך להשתלה או שניתן יהי' ע''י טיפול לייזר השאלה למי אני פונה ע''מ לבדוק את הנושא זה נורא בעייתי שאני רואה טוב רק בעין אחת והשני נשרכת ועצלה אחריה... ודה רבה

שלום רב אתה צריך לפנות ליעוץ למומחה קרנית בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה