שאלה בנושא גלואוקומה וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

02/03/2023 | 15:11 | מאת: אורלי

דוקטור שלום לאבא שלי יש גלואוקומה ולפי הבנתי לא ניתן לעשות ניתוח לייזר כשיש גלואוקומה. עברתי בדיקה לניתוח לייזר ונמצאת מתאימה ועשו לי בדיקת לחץ שיצאה תקינה ואין לי גלואוקומה. 1. האם למי שאין גלואוקומה אבל יש רקע מדרגה ראשונה יכול לעשות ניתוח לייזר? 2. האם זה בעייתי כאשר מי שעושה ניתוח לייזר ואחריי מספר שנים מקבל גלואוקומה?

שלום רב 1. כן. אין בעיה. 2. לא. אבל יש לעקוב ובמידה ומתפתחת גלאוקומה יש לטפל בה ללא קשר לניתוח הלייזר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה