ניתוח רק בעין אחת, ..

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/06/2022 | 09:04 | מאת: יאיר

אני בן 42, ורק לאחרונה התחלתי להרכיב משקפיים. מאז שאני ילד, בעין שמאל אני עם מספר 2.5, ובעין ימין ראיתי טוב. ולא הייתי צריך משקפיים, גם לא ברישיון. בשנתיים האחרונות הראייה שלי נחלשה גם בעין ימין. שאלתי, האם כדאי לעשות ניתוח רק בעין אחת ואז בעצם לחזור למצב שהייתי בו כל החיים, שראיתי טוב עם עין אחת טובה?

שלום רב, לא ניתן להשיב ללא בדיקה. עולם ניתוחי הלייזר מעט מורכב יותר ורק לאחר סדרת בדיקות וצילומים ניתן יהיה להשיב בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה