ניתוח תיקון לפלוס לניתוח שבוצע לפני שנה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/06/2022 | 13:21 | מאת: זוהרה

לפני שנה עשיתי ניתוח לייזר למספרים -8. במשך השנה אני מנסה להסתגל לראייה ולא מצליחה. מידי אור בעיניים, שגורם בין היתר לחוסר ריכוז.. קשה מאוד בעבודה מול מחשב גם.. בבדיקה מקיפה שעשיתי נאמר לי שהתפקודי ראיה שלי חלשים. בנוסף, גם נהיה לי +1.5 שמאוד קשה לי עם זה.. לגבי ניתוח תיקון- 1. שיוף של הקרנית במקרים של פלוס הוא במיקום שונה ממינוס? 2. במידה ואחליט על ניתוח תיקון, הגיוני לבקש לתקן למספר עם קצת מינוס? (כאשר אני מרכיבה משקפי מינוס, התחושה הכללית אצלי טובה יותר...)

שלום רב ניתן בחלק מהמקרים לשקול טיפול משלים למצב זה אך זה דורש התייעצות ספציפית מול הרופא שניתח אותך לגבי השאלה השניה הכל תלוי במצב ובגיל בברכה, ד"ר אורי מלר

26/06/2022 | 09:15 | מאת: זוהרה

תודה על התשובה. משהו קטן נוסף - זאת תופעה שכיחה לאחרי ניתוח?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה