תיקון יתר בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

06/06/2022 | 23:18 | מאת: מלי

הבנתי שבגיל צעיר אין השפעה לראיה כשיש תיקון יתר. אבל מה קורה בגיל מבוגר יותר אם נוצר מצב של תיקון יתר? האם זה משפיע על איכות הראיה לרחוק? ומה קורה אם נוצר תיקון יתר של יותר מפלוס 1? אציין שאני בת 35, שנה אחרי ניתוח PRK, עם תיקון יתר של בערך +1.5/ +1.25. ע"פ הלוח רואה 6/6 אבל מרגישה שהראיה לא איכותית כל כך וצריכה ממש "להתאמץ" בשביל למקד את המבט...תוהה אם זה בגלל מספר הפלוס שנוצר לי.. (הרופא כמובן אמר שאין שום צורך לבצע תיקון אבל בכל זאת מרגישה שזה מפריע לי והעיניים ממש מתאמצות וקצת מתוסכלת שתיקנו לי מספר יותר ממה שצריך..)

שלום רב לא ניתן להשיב ללא בדיקה. אם הראיה בשלב זה סבירה אין מקום לתיקון. אם הצורך יעלה בעתיד ניתן יהיה לשקול זאת מול המנתח שלך בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה