שאלה על מספר בעיניים.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

06/06/2022 | 19:47 | מאת: לימור

שלום, מרכיבה משקפיים. היום הייתי אצל רופא עיניים. כי הרגשתי שאני לא רואה טוב גם בלי משקפיים קרוב ורחוק בעין ימין. והמשקפיים כבר לא מתאימות. אמרתי לרופא שנראה לי שזה הצילנדר , אמר שלא. לבסוף כשבדק הסכים שזה אכן. למה צילנדר עולה? לא מבינה את זה. האם אחרי ניתוח לייזר צילנדר גם יכול להופיע אחרי שכבר תיקנו אותו? הרופא אמר טוב שאת עם משקפיים (לא אוהב עדשות ולא ממליץ עליהן למרות שיש לי ועל ניתוחים הוא ממש לא ממליץ- אפשר לדעת למה רופאי עיניים לא ממליצים על ניתוח שהוכיח את עצמו?

שלום רב, 1. צילינדר זה סוג של מספר. השיקול כמה לתקן ואיך לתקן עם משקפיים תלוי באופטומטריסט ובבדיקה. צילינדר עולה לפעמים כמו שעולה מספר לפעמים. 2. כן. צילינדרהוגם מספר עלולים לעלות בחלק קטן מבמקרים גם לאחר ניתוח 3. את זה תשאלי את הרופא שלא המליץ. הניתוחים ההלו מקובלים כבר שנים רבות. ואני עצמי ניתחתי גם רופאים וגם רופאי עיניים כך שלדיעה של אותו רופא אין ביסוס מיוחד בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה