ניתוח לייזר במקום משקפי מוליטפוקל

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

06/06/2022 | 19:43 | מאת: עמית

שלום רב, האם אפשר לעשות ניתוח לתיקון ראייה בלייזר, בהנחה שהקרנית מתאימה למדדים, להסרת משקפיים מולטיפוקל. כלומר קוצר ראי+ זוקן ראי? בהנחה שהתשובה תהיה :כן האם גם כאן משאירים מרווח ביטחון שמספר הפלוס יגדל? אם התשובה: לא האם שווה לעשות ניתוח רק להסרת צילנדר ונניח קוצר ראי? יש לי צילנדר דיי גבוה 1.5-2 זוית 60 ו-120 המספר 1.25 או 1.5 תודה

שלום רב כל הדברים הללו נדונים בעת הבדיקה עם הרופא המנתח ולא אוכל להשיב על כך בקצרה. בגדול התיקון עם הלייזר אינו תיקון מולטיפוקלי. ניתן לתקן לרחוק את שתי העיניים או עין אחת לרחוק והשניה לקרוב. שאר הדיון- בבדיקת ההתאמה בברכה, ד"ר מלר אורי

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה