אבני סידן בעין שלא עובר כבר שנה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

31/05/2022 | 20:41 | מאת: גולדי

לפני שנה הופיע לי אבני סידן בעין שלא עבר אני בת 29 הייתי במרפאת עיניים קרנית באיכילוב שנתנו לי פתרון עם יובש בעין אני כל היום תחת טיפות אבל המצב לא עובר אני כבר מיואשיית מי המצב הייתי אצל דוקטור אחירון שרצה לפגוע בי בלי מחשבה ולכן רציתי לשאול האם במידה והמצב משתנה בגלל האבני סידן זה יכול לגרום לשריטות בקרנית אני כל הזמן תחת טיפות וזה לא עוזר האם רופא אחר כן יכול להוריד לי את זה אני מפחדת בגלל התפתחות השריטות והמצב בקרנית יש לי כבר קרטקונוס קדמי ואני מפחדת מי ניתוחיים פתאומיים כתוצאה מי התפתחות בעיה בקרנית בגלל האבן סידן אני סייעת לרופא שיניים ואני חייבת ראיה טובה בגלל המקצוע תודה רבה

שלום שוב, אני מתנצל אבל לא אוסיף מעבר למה שכבר אמרתי. ההמשך יהיה בעת הבדיקה שלך ע"י הרופא בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה