אפשר הוריד מספר קטן?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

26/05/2022 | 11:17 | מאת: קלרה

שלום, אפשר או מומלץ להוריד מספר קטן בלייזר? אני פחות מ-2-. לא ממש יודעת אבל 1.5 ו- 1.25 נדמה לי. יש כאלו שאומרים לי שלא ושהלייזר טוב למספר גדול כי במספר קטן גובה טעות עולה? שאלה נוספת, עדיף גם אולי לא לעשות כי עם הגיל יכול להתאפס עם אי ראיה מקרוב?- אמרו לי שמינוס ופלוס מתקזזים.

שלום רב כן. ניתן לתקן גם קוצר ראיה קל של 1.5. יש לבצע בדיקת התאמה ולפיה ניתן יהיה לקבוע מה המספר הנכון לתיקון. לא לא נכון שמינוס ופלוס מתקזזים. אם זה המידע שקיבלת הוא לא נכון. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה