אבני סידן בלחמית העין שלא עובר כבר יותר מי שנה ורק מציק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/05/2022 | 08:19 | מאת: גולדי

שלום וברכה בוקר טוב הייתי במרפאת קרנית לפני יומיים באיכילוב ואמרתי להם שיש לי אבן סידן בעין יש לי את זה כבר מי שנה שעברה וזה לא יורד אתמול בלילה לפני שהלכתי לישון היו לי כאבים איומים בעיקר בעין שמאל ולא יכולתי לשאת את זה נראה לי שהטיפות רק מרגיעות לכמה דקות והמצב לא עובר כי ברגע שיש יובש או גוף זר בעין וכשאני מכניסה את הטיפות לעיניים זה רק קצת מרגיע ולא יותר הרופא הסביר לי שזה קבור בעין שזה לא גדול ולא צריך להוריד אבל לפעמים מאוד מציק לי זה יכול אפילו לקרות באמצע הרחוב מי השמש האם באמת צריך להיות שכל הזמן אני אטפטף טיפות עינייים והמצב לא ישפר עם עצמו למה בדיוק בעיניים לא מטפלים כשצריך??? יש לי גם סיכון לפתח שריטות בגלל הקרטוקנוס שיש לי בקרנית עד מתי לא יתייחסו למצב ??? אני כבר מיואשת מאוד... האם מותר מי בחינת התורה לרופא לייאש את המטופל ולא לטפל??? מה אני צריכה לעשות ברגע שזה מתחיל להציק לי אני לא רוצה שיכאב לי ולגרד את העין ולהביא את הקרנית שלי לסיבוכים האם עדיף לי לעשות תור חוזר למרפאת קרנית ושכן יורידו לי את זה ??? אני לא רוצה לגרום לעצמי כאבים ואי נוחות כל יום ולהביא את המצב לצורך בהשתלת קרנית אשמח לתשובה תודה רבה

שלום שוב, אני מתנצל אבל לא אוסיף מעבר למה שכבר אמרתי. ההמשך יהיה בעת הבדיקה שלך ע"י הרופא בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה