משקעי סידן בקרנית המשך

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

20/05/2022 | 14:56 | מאת: גולדי

צהריים טובים תודה רבה על המענה יש לי עוד משהו קטן לשאול אותכם בקשר למשקעים האלה שיש לי בקרנית אופטומטריסט הסביר לי שבוע שעבר שברגע שהמשקע מתקשה הוא יכול לגרום לשריטה בקרנית והקרנית שלי אף פעם לא היה טוב האם במידה ויש שריטה בקרנית ואני מרגישה כאב בגלל שיש לי גם קרטקונוס זה יכול ההחלמה יכול לקחת יותר זמן?? אשמח לדעת יש לי כבר תור לרופא עיניים קרנית בבית חולים איכילוב בשבוע הבא תודה רבה

שלום שוב, אני מתנצל אבל לא אוסיף מעבר למה שכבר אמרתי. ההמשך יהיה בעת הבדיקה שלך ע"י הרופא בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה