משקעי סידן בעין בפנים כבר שנה ויותר ולא עוזב אותי

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

18/05/2022 | 18:02 | מאת: גולדי

אשמח לדעת יש לי בעיה של משקעי סידן בעין שמאל כבר שנה ולא עובר כל פעם שיש לי יובש אני מרגישה גוף זר בעין וזה מתחיל להציק אני כל הזמן עם טיפות מלאכותיות האם כזה דבר אפשר לטפל במרפאת קרנית ??? ועוד משהו האם ברגע שאותה עין התפתח קרטקונוס יותר מי העין השניה יש בעיה של התפתחות שריטה בקרנית בעתיד בגלל המשקע שלא עובר??? תודה רבה

שלום רב, כן, יש הגיון להיבדק במרפאת קרנית בבי"ח. אין קשר ישיר עם התפתחות קרטוקונוס אבל בכל מקרה יש לצורך לתת מענה רפואי רק לאחר בדיקה. בהצלחה ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה