טשטוש בעין שמאל - מעין הילה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/05/2022 | 19:34 | מאת: עדן

אתמול ביצעתי ניתוח בcare laser תא בשיטת femto-lasic בעין ימין הניתוח הצליח יפה , כמו כן העין היא לבנה ונקיה ורואה 6/6 , בעין שמאל מיצמצתי במהלך ה3 שניות של שלב הflap , הדוקטור עשה חישוב מסלול מחדש ולאחר שחיבר לי כמה מכשירים ועשה בדיקה בעין שב לעשות לי את הניתוח בעין שמאל שבה כבר לא מצמצתי . העין השמאלית כיום מלאה בשטף דם מסביב , כמו כן אני רואה בה טוב אך לא 6/6 עם טשטושים והילה מסביב ובעיקר לא חד כמו עין ימין , השאלה שלי היא אם היא תישאר ככה לאורך קבוע ? מכיון שזה עושה לי כאב ראש .. או שזה ישתנה לאורך התקופה ? בביקורת היום אמרו לי לשים 8 פעמים ביום את הסיסטיין למשך שבוע , עד לביקורת הבאה המצב ישתנה ?? בתודה , עדן הוסף תגובה פתח בחלון

שלום רב, לא ברור לי מדוע אתה פונה לפורום זה אם רק אתמול עברת את הניתוח. אין שום יכולת להשיב על שאלה מסוג זה באמצעות פורום. אני מציע שתפנה את השאלה באופן ישיר לרופא אצלו עברת את הניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה