שימוש ב - OCT לפני TransPRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

27/04/2022 | 11:23 | מאת: מתן

שלום ד"ר, קראתי קצת על מכשיר הצילום ה- OCT החדש יחסית למיפוי שכבת האפיתל שיכול להיות שימושי לפני ניתוח TransPRK. רציתי לשאול האם מכשיר ה - OCT נמצא בשימוש גם ברשת עיניים ספציפית בסניף עזריאלי תל אביב? וגם עד כמה הוא שימושי? תודה רבה.

שלום רב, המטופלים עוברים סדרת מיפויים והדיקות ובחלק גם מיפויי אפיתל. TRANSPRK היא שיטת ניתוח ולא סוג של מיפוי. אין קשר בין שיטת המיפוי לבין שיטת הניתוח. מיפוי קרנית היא אחת הדרכים לקבל מידע מהימן על מבנה הקרנית בשכבותיה השונות

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה