ניתוח לייזר בין הריונות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

25/04/2022 | 20:31 | מאת: מיכל כהן

יש לי 2 ילדים קטנים ואני מתכננת עוד הריון בשנה הקרובה. השאלות שלי הן: 1. האם כדאי לעשות ניתוח הסרת משקפיים לפני כניסה להריון? או שיש חשש שהריון ישבש את תוצאות הניתוח? אם כן אפשרי, כמה זמן לאחר הניתוח ניתן להיכנס להריון? 2. יש לי ילדים קטנים כאמור. האם קיים סיכון לנזק בלתי הפיך אם למשל ילד דוחף לי אצבע לעין בטעות? בקיצור השאלה האם זוהי תקופה מומלצת או שעדיף לחכות שהילדים יגדלו. אני בת 30. תודה

שלום רב, 1. ניתן לפני או אחרי הריון אבל לא בזמן הריון. ניתן להנס להריון מייד לאחר הניתוח 2. כן ולכן יש להיזהר בתקופה הסמוכה לניתוח 3. אני לא רואה בעיה מיוחדת בשלב זה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה