איך הניתוח מעלים צילנדר?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/04/2022 | 20:29 | מאת: מירב

שלום ד"ר, הבנתי שבעיית צילנדר זה בגלל שהקרנית לא בצורה אחידה אולי אלפטית מאשר עגולה. השיטה זה פיצוךץ הקרני בלייזר ואז צומח חדשה? כיצד ניתן להבטיח שהקרנית תהיה כעת עגולה ולא ייהיה יותר צילנדר? לא נצלחתי להבין אז אם בא לך להסביר טיפה

שלום רב, הטיפול באקסימר לייזר כולל ליטוש הקרנית. ליטוש זה עשוי לטפל בקוצר ראיה, רוחק ראיה ואסטיגמציה וכל מצב מלוטש לפי הנתונים שנמצאים בבדיקה. ליטוש פני הקרנית בציר מסויים בו קיימת אסטיגמציה עשוי לבטל את צילינדר התיקון התואם לאותה אסטיגמציה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה