שאלה על אופציה לניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/04/2022 | 20:21 | מאת: יעל

שלום, אני קצרת ראי ( לא רואה מרחוק) + יש לי צילנדר בשתי העיניים. הבנתי שאפשר לעשות ניתוח שמבטל גם את הצילנדר? כעת:אני מתחילה עם זוקן ראיה. מה שמקטין לי את המספר של אי הראיה מרחוק. שאלתי: רוב המבוגרים סובלים מזוקן ראיה ועל גן מתחילים להרכיב משקפיים לראיה מקרוב. רוב הצעירים שעוברים ניתוח בגיל 18, בעתיד יצטרכו משקפיים לראיה מקרוב. האם אתם מתקנים מספר כך שלא יצטרכו או משאירים/ מייעצים אם לבצע את הניתוח בהתאם לעובי הקרנית?- כלומר שיוכלו לחזור לבצע ניתוח כדי שלא יצטרכו משקפיים מקרוב? מתי אוכל לדעת המספר שלי התייצב? כך שאוכל עבור ניתוח. ולא אצטרך כלל משקפיים? תודה

שלום רב, אקסימר לייזר מסוגל לטפל גם בקוצר ראיה וגם באסטיגמציה. משקפי קריאה בשלב מסויים (לאחר גיל 40) יש צורך בכל מקרה. לעיתים ניתן להשאיר מספר קטן לצרכי קריאה(מונויזיין) אך בכל מקרה אין הבטחה לא להזדקק למשקפי קריאה מכיוון שמדובר במשהו פיזיולוגי

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה