שבועיים אחרי ניתוח לא רואים טוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/04/2022 | 14:12 | מאת: איתן

עשיתי את הניתוי אינטרה שאמור להיות החלמה מהירה אבל אחרי שבועים אני עדיין בקושי יכול לקרוא אני יודע שזה מוקדם לדבר על לראות טוב ולקפוץ למסקנות אבל כמה זמן זה החלמה אופטימלית? תוך כמה זמן אני יוכל לראות טוב בהנחה שאין לי נזק בעיניים? עוד משהו למה שאנשים אחרים עושים את הניתוח הקל אחרי יום כבר רואים טוב ואני כבר שבועיים בקושי קורא ספר

שלום רב, התיקון האופטי לא אמור בד"כ בהכרח לשפר את הקריאה אלא לשפר את הראיה למרחק אבל אני לא נכנס לזה כאן. את זה אני משאיר לשיחה שלך מול המנתח שלך. בכל מקרה שבועיים זה עדיין מוקדם בכדי לדבר על תוצאה סופית

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה